За нас

Rainbow design

В началото на недалечната уж 2005 година /а колко път извървяхме от тогава/ малка група ентусиасти решават, че във времето на ментетата и имитациите има нужда и от качествени продукти, които да отговорят на търсенето на хората ценящи истинското. И така започва нашата сага и наистина сага, защото никак не бе лесно да се намерят подходящите производители и доставчици на точните продукти, но все пак през месец март под търговската марка Rainbow се появяват:

Rainbow doors – висококачествени врати, изработени от трипластова масивна дъбова дървесина и инженерни врати от масивна широколистна или иглолистна конструкция с финиш от естетвени фурнири от ценни дървесни видове като дъб, ясен, орех, череша, тик, махагон и др.

Rainbow windows – трислойно слепени прозорци от дъб и бял бор, произведени по немска технология и задължително с оригинални стъкла на водещата в световен мащаб фирма от Великобритания - Pilkington. Rainbowfurniture – корпусни мебели, предвидени за цялостни решения при обзавеждане на жилища конструирани и изработени предимно от трайни и естествени материали, които да запазват качествата си с десетилетия.

Rainbow floors – подови покрития от масивни европейски и екзотични видове твърда дървесина, които се обработват само с екологично чисти масла или лакове на водна основа.

Предлагайки този богат набор от продукти за съвременния дом, се свързахме с интериорни дизайнери и архитекти за да ни подпомогнат в усилията ни при предлагането на цялостни решения и това се оказа много важен ход, защото благодарение на тях намерихме по-краткия и верен път до нашите клиенти. Така сътрудничество ни продължава и се развива успешно, като се опитваме да сме си полезни дори и в най-трудните ситуации.

Да не си помислите, че сме имали само успехи и безоблачно небе – като всички сме минали през доста грешки на растежа и неудачни сътрудничества с некоректни доставчици и производители, но който не работи, той не греши и по-важното е да си извадим верните поуки. Благодарим на нашите клиенти, когато са ни влизали в положение и са разбирали, че някои неуредици са били извън възможностите ни да ги предотвратим.

Важното е, че продължаваме да се усъвършенстваме и да ставаме по-добри – е поне така си мислим де!?!